Enkele ervaringen uit ons gastenboek:

Lieve zorgzame personen, wij willen jullie hartelijk bedanken voor de grote zorg die u, al was het maar een zeer korte tijd aan onze (schoon) zus hebben besteed. We hebben het zeer gewaardeerd. Bij u kon ze rustig zijn. Nogmaals hartelijk dank!

Engelen bestaan. Want ik zie ze iedere dag weer. Een schouder om op uit te huilen als het even te veel wordt, een aangeboden kopje koffie met een glimlach, de lieve o zo respectvolle verzorging, altijd behulpzaam om wat op te ruimen, te pakken of klaar te maken en altijd in voor een grapje. Ze bestaan… en ze werken in het hospice! Wat zijn we dankbaar voor jullie steun. Het was anders een onmogelijke reis geweest.

Dankjewel voor alle liefdevolle zorgen, steun in deze warme omgeving. Hij voelde zich erg thuis en zat graag bij jullie in de huiskamer. Heel veel respect voor alles wat jullie allemaal gedaan hebben voor hem.

Mijn moeder voelde zich thuis in het hospice. De verzorging is geweldig en iedereen is heel vriendelijk. De sfeer is rustig en gemoedelijk. Dat doet me goed. In het hospice krijgt zij nu de verzorging die zij thuis ontbeerde. Ik vertrek met een gerust gevoel naar huis.